SIGUES PART DE LA FRANQUÍCIA D'ÈXIT

Formar part de la franquícia KOMVAS és apostar per un model de negoci que la Central ha provat, testat i comprovat que funciona amb èxit. La combinació d'experiència i el sistema de Komvas Franquícies són la clau perquè el franquiciador obtingui un negoci amb futur.

La central de Komvas posa a la seva disposició el suport, el programari i la formació necessària per poder gestionar i administrar el seu negoci de forma eficaç i totalment informatitzat.

Franquícies

franquícies DELS CENTRES KOMVAS

Komvas Franquícies és la manera per poder posar-se d'acord franquícia i franquiciat, mitjançant un contracte mercantil entre dues empreses i / o empresaris. Komvas cedeix la seva imatge i model de negoci en exclusiva en un mercat determinat i per un termini de temps, exclusivament per utilitzar-lo per a la distribució de mercaderies i serveis, sota les directrius de la central de Komvas a canvi d'unes contraprestacions econòmiques.

Komvas exposa la seva marca, la seva imatge i els seus productes, i el franquiciat munta el seu propi negoci explotant el model de Komvas i obtenint un benefici per l'explotació. Aquest acord i mantenint-se en els paràmetres del contracte, beneficia les dues parts.

Komvas és un negoci d'èxit i cedeix al franquiciat un model de venda d'electrodomèstics modern, amb una cartera d'articles, gammes i marques estudiats en tot moment i també una manera de oferir-los als clients, informatitzada i eficient.

web, xarxes socials, publicitat, vendes en línia de la zona, finançament per als clients, serveis, coneixements, i transport de mercaderies estaran resoltes per al franquiciat, tot presentat en els paràmetres del contracte.

El franquiciat és qui inverteix en el nou negoci i el gestiona per obtenir el benefici del seu local.

El franquiciat és el que aplica el model de negoci ofert per Komvas i amb les condicions econòmiques acordades en el contracte amb Komvas Franquícies.

Els recursos humans i financers del franquiciat sumats amb el model de negoci de Komvas central creen un vincle que triomfa i aconsegueix que les dues parts siguin competitives i rendibles.

En el contracte acord entre Komvas Franquícies i el franquiciat s'especifiquen els elements següents:

  • Direcció i població del Local (Només a Catalunya).
  • Anàlisi i revisió del negoci per al franquiciat.
  • Llicència i imatge de la marca i elements distintius.
  • Transmissió de coneixements de venda Offline i gestió del negoci.
  • Procediments i tracte dels articles a distribuir i serveis a oferir.
  • Relació dia a dia entre Komvas Franquícies i el franquiciat.
  • Contraprestacions econòmiques i financeres.
  • Durada i vigència del contracte
  • Obligacions seguir l'operativa de la marca Komvas i confidencialitat.
  • Transmissió de coneixement de vendes Online de la zona, i programes informàtics.

Traductor de Google para empresas:Google Translator ToolkitTraductor de sitios webGlobal Market Finder

Dades de contacte:
Missatge:
Escriu el teu missatge.
Vols rebre informació sobre ofertes i novetats de Komvas.

* Ver Llei de protecció de dades